+45 24 46 55 23 info@nectarinvest.dk

Nectar Invest

Rødovervej 287

Lejligheder Rødovervej 287, Rødover

10 familieboliger fordelt på to blokke

Lejlighederne bestå af 3 – og 4 værelseslejligheder og alle med altan eller terrasse.

Om rødovervej 287

rødovervej 287

Rødovre Kommune gennemgår i disse år en omfattende transformation fra en klassisk forstadskommune til en mere integreret del af Hovedstaden. Kommunen er i gang med at omdanne den centrale del af Rødovre til et nyt område, kaldet Bykernen, som bl.a. vil byde på byliv, moderne boliger og rekreative områder.

Irmabyen er en af kommunens nye fokusområder og området har på kort tid tiltrukket en stor base af unge familier. I alt estimeres det at der i de kommende år vil blive investeret omkring DKK 11 mia. i byfornyelse i Rødovre Kommune.

Rødovres kendetegn er et grønt nærmiljøer (Damhussøen, fodboldbanerne etc.) og en nærhed til København med velfungerende vejnetværk og offentlig transport (15 min. i bil eller 29 min. på cykel fra Rødovrevej 287 til Rådhuspladsen).

Julius-Posseltsvej-top

Boligerne

Boligerne er indrettet i vedligeholdelsesvenlige materialer i høj kvalitet. Lejlighederne findes både som  3- og 4-værelses med gode alrum. Alle lejligheder er med udgang til en stor flot altan og i stueplan med egne terrasse. 

Nørresundby

Den grønne forstad Nørresundby er hjemsted for Lindholm Høje Museet med nogle af Danmarks ældste fortidsminder fra vikingetiden i form af hundredvis af grave og stencirkler samt udstillinger om området i vikingetiden. Strandparken ved vandet har udsigt over Limfjorden, cykel- og løbestier samt områder til picnic, badning og beachvolley. Den nærliggende Skanseparken byder på sportsfaciliteter, en legeplads og en rosenhave. behov for.

Særligt dyrelivet omkring Lindholm Fjordpark er værd nævne. Her lever både de flotte tårnfalke og de yderst sjældne mosehornugler, så det kan godt betale sig at tage ornitologkasketten på for en dag eller to. Også andre mere kendte pattedyr som eksempelvis harer, rådyr og ræve bor i området og kan ses, hvis man kigger efter.

Om det er den sjældne orkidé, ”kødfarvet gøgeurt”, der tiltrækker alle de mange dyr skal være usagt, men fakta er i hvert fald, at den bor i Lindholm Fjordparks kalkholdige jorde sammen med artsfællen ”purpurfarvet gøgeurt”.

Faciliteter

Altan eller terrasse
Til alle lejligheder

3,5 m2 depotrum
Til alle lejligheder

transport

Aflåst cykelskur
med plads til cykler og barnevogn

Parkeringspladser
43 stk. + 19 carporte/garager

Elevator
2 i bygningen

Internet/tv
Ja

Området

Indkøb
280 m.

sport

Træning
150 m

Institution
500 m

Skole/uddannelse
100 m

Skov og natur
100 m

transport

Offentlig transport
300 m

få mere information

Addresse

Julius Posselts Vej 1D
9400 Nørresundby

Telefontider

Man til Fre: 09:00 – 15:00

Dokumenter

Dokumenter

Teglstruphus udbydes af Nectar Invest A/S
Attraktive ejendomsinvesteringer
Vi finder og udvælger attraktive ejendomsinvesteringer med lav risiko, der giver solide og stabile afkast mange år ud i fremtiden. Vi sikrer og løfter ejendomsporteføljer til gavn for dig som investor.
Share This